IELTScapsule https://englishcapsule.com/ بسته های خود آموز آیلتس Wed, 13 Nov 2024 13:57:18 +0000 fa-IR © 2019 IELTScapsule بسته های خود آموز آیلتس IELTScapsule بسته های خود آموز آیلتس IELTScapsule YourEmail@yahoo.com clean https://wordpress.org/?v=6.5.5 چاله‌چوله های اسپیکینگ https://englishcapsule.com/speaking-problems/ Tue, 16 Jun 2020 15:21:38 +0000 admin https://englishcapsule.com/?p=21206

[player id=21207]

بچه‌ها، توی پادکست امروز ، می‌خواهیم به موضوع مهم اسپیکینگ بپردازیم. مهارت اسپیکینگ هم مثل سایر مهارت‌های آیلتس ، دارای نقاط پیچیده و نکات مهم است. ما به این موانع پیش رو ، چاله‌چوله های اسپیکینگ می‌گوییم.

من، علی شیروی و دوست و همکار عزیزم ، مسعود فروهر که از اساتید خوب موسسه ما هست، توی این پادکست بیست‌دقیقه‌ای تمام تلاش خودمون رو کردیم تا در ابتدا ، این چاله‌چوله های پیش روتون برای بهبود مهارت اسپیکینگ رو بهتون گوشزد کنیم ، و بعداً برای هر کدوم از آن‌ها ، راه‌حل ارائه کنیم.

این موانع پیش روی ما برای بهبود اسپیکینگ چی هستند به نظرتون؟

بیاییم به چند موردشون که توی این پادکست بررسی کردیم اشاره‌کنیم.

یک) استاد!! گرامر رو نمی تونیم توی مکالممون پیاده کنیم!!!

ب) استاد!! می‌ترسیم اشتباه بگیم و مسخره مون کنن!!

ج) استاد!! ما که دیگه پیر شدیم برای به حرف افتادن!!

د) استاد!! ما شنیدیم باید توی محیط بود تا به‌خوبی زبونمون باز بشه!!

این‌ها چاله‌چوله هایی هستند که من و مسعود، توی این پادکست بهشون پرداختیم. پس حتماً همراهمون باشید و بیست دقیقه وقت بذارید و ما رو گوش کنید.

در ضمن، پادکست‌های ما رو می تونید به‌راحتی دانلود کنید و برای خودتان داشته باشید و متن های گفتگو های من و مسعود هم قابل دانلوده! اگر کسی متن حرف هامون رو خواست!

دانلود پی دی اف پادکست Download

دانلود فایل صوتی پادکست Download

]]>
clean no 32:44 admin
چرا ما کار ها را پشت گوش می‌اندازیم؟ https://englishcapsule.com/procrastination/ Tue, 26 May 2020 20:36:04 +0000 admin https://englishcapsule.com/?p=21079

[player id=21191]

برای مقابله با پشت گوش انداختن چه باید کرد؟

ما قبلاً هم در سایت آیلتس کپسول درباره پشت گوش انداختن، به تعویق انداختن یا به قول غربی‌ها procrastination پادکست و مقاله گذاشته بودیم؛ اما احساس کردیم بچه‌ها نیاز بیشتری به این پرداختن به این موضوع دارند.

جالب است بدانید خیلی از آیلتس کپسولی‌های عزیز که حتی کپسول‌های آموزشی ما را تهیه می‌کنند تا چند هفته بعد از خرید بازهم ممکن است سراغ بسته‌ها نرفته و شروع کار را پشت گوش بیاندازند.

چرا؟ چون کار دشواری است. چون خسته‌کننده است. چون حجم کار زیاد است. چون خیلی از ما از زبان می‌ترسیم و اضطراب روبه‌رو شدن با آن راداریم.

procrastinate

راهکاری که در این پادکست برای مقابله با پشت گوش انداختن توضیح داده‌ایم چیست؟!

پتک هدف شکن! یعنی چه؟ یعنی ما با برنامه‌ریزی دقیق و جزءبه‌جزء، مانند آنچه در کپسول‌های ما مشاهده کرده‌اید، می‌توانیم هدف‌های حجیم و بزرگ را به ناگت های لقمه لقمه و کوچک درآورده و اقدام علیه آن‌ها را شدنی‌تر کنیم!

در این پادکست، من علی شیروی، به همراه مسعود فروهر از اعضای خانواده بزرگ کپسول زبان، در خدمت شما بوده‌ایم و سعی کرده‌ایم کمکی در جهت روبه‌رو شدن و مواجهه با “به تعویق انداختن ” به شما عزیزان بکنیم.

پشت صحنه ضبط پادکست

دانلود فایل نوشتاری پادکست به صورت پی دی اف Download

]]>
clean no 50:52 admin
over-delivery https://englishcapsule.com/over-delivery/ Sat, 29 Jun 2019 11:07:08 +0000 admin http://englishcapsule.com/?p=19648

[player id=21193]

قول مردانه و نقش آن برای موفقیت در آیلتس

قانون “کمتر قول بدهید، بیشتر عمل کنید” در زندگی

امروز می خواهم در ادامه ی سری مقالات موفقیت در آیلتس برایتان از قانون مهم  under promise / over deliver  بگویم! این قانون بیشتر از آیلتس ، در زندگی تان اهمیت خواهد یافت. اطمینان قلبی دارم که دانستن آن می تواند حال خودتان و زندگی تان را چه با آیلتس و چه بدون آن بهتر کند.

موفقیت در آیلتس

قول دادن و عمل نکردن

حتما برای شما هم پیش آمده که قراری را مثلا راس ساعت دو داشتید و دقیقا همان ساعت دو طرف قرار به شما زنگ می زند و میگوید با پنج دیقه تاخیر می رسد.  سپس به جای پنج دقیقه تاخیر، ساعت دو نیم از راه می رسد. برای خود من که بسیار پیش آمده است.

این سناریو، دقیقا همان مشکل رفتارشناسانه ی معروف over promise/ under deliver هست. یعنی قول زیاد دادن و به آن اندازه عمل نکردن.

موفقیت در آیلتس

مشکل رفتاری

این مشکل رفتاری over promise under deliver در همه ی شوونات زندگی اتفاق می افتد. وقتی به خانومتان قول پژو 206 داده اید و برایش پراید می خرید. وقتی به مشتری قول یک محصول فوق العاده داده اید، و پس از دریافت، احساس می کند محصول به اندازه ای که ما گفتیم فوق العاده نبوده. فیلمی را برای دوستمان با هیجان بسیار تعریف می کنیم و وقتی تماشایش می کند، آن حس فوق العادگی را ندارد. به مشتری قول پشتیبانی بیست و چهار ساعته می دهیم و اگر فقط یک بار به تماسش پاسخ ندهیم، وجهه مان پیشش خراب می شود.

راهکار

اگر می خواهیم کسب و کارمان، و حتا زندگی مان، خیلی خیلی بهتر شود،  باید این قانون را بر عکس کنیم. یعنی کمتر قول بدهیم و بیشتر عمل کنیم. فکر کنید به خانومتان قول یک گردنبند داده بودید، و روز تولد برایش پراید بخرید. قطعا به طرز عجیبی خوشحال میشود. ما باید توی زندگی under promise  کنیم. یعنی کمتر قول بدهیم. و over deliver کنیم. یعنی بیشتر از انتظار، عمل کنیم. و این، به گفته ی خیلی از نویسنده های موفقیت، فرمول اصلی تداوم و موفقیت است! من همیشه به شاگردان آیلتس ام می گویم که بی خودی به من ، به عنوان استاد، قول ندهند. بلکه برای موفقیت در آیلتس مردانه قول واقعگرایانه بدهند و تا آخر پای عملشان ایستاده و حتی بیشتر از قولشان عمل کنند.

موفقیت در آیلتس

پس بیاییم یک بار دیگر، قانون under promise over deliver را با هم مرور کنیم. همیشه کمتر قول بدهیم، و بیشتر عمل کنیم. اینگونه است که همیشه کارهایمان به چشم همه می اید. و این دقیقا کاری است که ما توی سایت کپسول آیلتس می کنیم . ما اهل قول های الکی نیستیم. بر اساس واقعیات قول می دهیم و بیشتر از بقیه عمل می کنیم.

پانوشت : اطمینان دارم که پادکست خفن ما را درباب این موضوع از دست نمی دهید !

]]>
clean no 3:27 admin
به تعویق انداختن https://englishcapsule.com/postponing/ Sat, 29 Jun 2019 10:30:20 +0000 admin http://englishcapsule.com/?p=19639

[player id=21198]

آیا به تعویق انداختن، آینده آیلتس شما را به خطر انداخته است؟

7 راهکار برای اینکه کلاس آیلتس خود را در منزل استارت بزنید!

شما دارید یکی دیگر از سری مقاله های آیلتس و موفقیت را می خوانید و امروز می خواهیم با هم درباره ی Procrastination یا به تعویق انداختن، خصوصا در مورد شروع دوره آیلتس صحبت کنیم.

به تعویق انداختن در آیلتس

نمی شود درباره به تعویق انداختن صحبت کرد و از سندرم شنبه صحبت نکرد. بشر معمولا عادت دارد که رژیمش را از شنبه شروع کند. درس خواندنش برای کنکور را از شنبه استارت بزند. کلاس آیلتس اش را از شنبه بعد با قدرت شروع کند.  و خیلی کارهای دیگه. اما این شنبه ها می آیند و می گذرند و نه رژیمی شروع می شود نه کنکوری قبول و نه آموزش آیلتس ای آغاز!

دلیل اصلی به تعویق انداختن، بر طبق مقاله ی مجله ی فوربس درباره پروکرستینیشن، ترس است! ترس از ابتدای تکامل انسان، مسوول حفظ سلامت و حیاتش بوده است. بنابراین معمولا در برابر انجام تجربه های جدید، بیشتر وقت ها آدم ها از خودشان ترس نشان می دهند و اینجا ترس یک مکانیزم دفاعی برای سلامت انسان هاست. مغز، تفاوت یک شکار خطرناک، یک جنگ تن به تن و آغاز دوره آیلتس را از هم به راحتی تمییز نمی دهد و در هر سه مورد، در ابتدا و به صورت پیش فرض، برای خودش احتیاط را در دستور کار قرار می دهد.

و جالب اینجاست که شروع نکردن امور، به تعویق انداختن و گذشت روزها و زمان، نه تنها این ترس را کم نمی کند، بلکه آن را بزرگتر هم می کند. بنابراین، روزها و سال ها می گذرد و شاگردان، هنوز هم که هنوز است آموزش آیلتس خود را شروع نکرده اند. رژیم لاغری خود را استارت نزده و در کنکور، تک رقمی نشده اند.

فیلسوف معروف آمریکایی ویلیام جیمز ، برادر هنری جیمز نویسنده ی معروف ، جمله ی زیبایی داره که می گه :

به تعویق انداختن در آیلتس

یعنی هیچ چیزی به اندازه ی یک هدف کامل نشده ، خسته کننده نیست. و چه بسیارند شاگردان آیلتس، که بخاطر نگرفتن نمره و تمام نشدن پروژه ی آیلتس در ذهن و زندگی آن ها، رنج بسیار می کشند.

7 راهکار برای مبارزه با به تعویق انداختن و شروع هر هدفی که دارید:

بیایید به چند راهکار برای مبارزه با به تعویق انداختن بپردازیم:

1-هدفتان را ، مثلا شروع کردن آیلتس را، روی کاغذ بنویسید و برایش ددلاین تعیین کنید.. مثلا بگویید:

“می خوام تا پنج ماه دیگه ایلتس بگیرم.!”

یا هر هدف دیگری که دارید. نوشتن هدف به قدری مهم است که من می گویم اگر هدفتان را ننویسید، درواقع هدفی ندارید.

2- آینده ای که می خواهید را تصور کنید. خودتان را ببینید که دارید کامل به زبان انگلیسی صحبت می کنید. یا خانه ای که دوست داشتید را خریده اید. یا سوار ماشینی هستید که دلتان می خواهد.

3- هدفتان را خرد کنید. مثلا به جای گفتن اینکه می خواهید پنج ماه دیگر آیلتس بگیرید حتی بهتر است بگویید می خواهم هفته ی دیگربرای دریافت پکیج آیلتس خود ثبت نام کنم. می خواهم هر ماه قسمتی از پکیج زبانی که دستم رسیده را درس به درس بخوانم. خلاصه خرد کردن هدف به قسمت های کوچک و شدنی خیلی مهم است.

4- ترس را سرکوب نه، اما با آن کنار بیایید. به او بگویید:

” اوکی . ما می دونیم تو توی وجودمون هستی. خب. So what . تو هیچ کاری نمی تونی بکنی. چون ایمان ما، از ترس ما بزرگتره. ”

5- برای پیشرفت خودتان پاداش در نظر بگیرید. اگر مثلا می خواهید زبانتان خوب شود، و فعلا پس از گذشت یک هفته، توانسته اید اولین کتاب زبانتان را تمام کنید، به خودتان کادو بدهید. یک شکلات ساده. یا هر چیزی که دوس دارید. بگذارید ناخوداگاهتان از پیشرفتی که کردید سهم ببرد  و به خودش افتخار کند.

6- از کامفورت زون خودتان بیرون بیایید. بله! همه ی ما عاشق خوردن نان خامه ای و تماشا کردن تلویزین هستیم. اما باید حتی به مدت چند ماه، برای دست یافتن به چیزی که می خوایم از کامفورت زون خودمان بیرون بیاییم. آیلتس هفت و ماشین لوکس و ویلای محمود آباد را به تنبل ها نمی بخشند!

7- هر روز، و دقیقا هر روز، روی برنامه ی خودتان بایستید . اگر قرار بوده روزی مثلا یک صفحه استوری بوک به انگلیسی بخوانید، حتما انجامش بدهید و پشت گوش نیندازید. تا ناامیدی دوباره به سراغتان نیاید.

خود من ، به عنوان استاد آیلتس ای که بیش از پانزده سال است مشغول تدریس زبانم، مدت ها بود که ساخت یک پکیج آموزشی آیلتس رو به تعویق می انداختم. تعداد عجیب و غریب زیادی از شهرستان ها لطف داشتند و در اینستا و وبسایت، مدام ناراحت از این بودند که به خاطر دور بودن از تهران، اکثرا شرکت در کلاس های خوب آیلتس  را از دست می دهند. اما بالاخره به تعویق انداختن را کنار گذاشتم و با تیم خوبی از دوستان که کنارمان بودند، این پکیج آماده شد. بنابراین، شما هم می توانید چون طبق قانون معروف روانشناسی ان ای پی :

If one can, then you can.

شاید زمان آن رسیده که “اقدام” کنید. برای خرید خانه ی ویلایی و ماشین لوکس بروید سراغ متخصص آن. برای گرفتن آیلتس اما، همین حالا در بهترین نقطه ی ممکن هستید. پس اقدام کنید و معطل نمانید! شاید بتوانید آیلتس را از همین فردا در خانه خود استارت بزنید.

پانوشت: گوش دادن به پادکست موفقیت ما درباره ی “مبارزه با به تعویق انداختن” را شدیدا به شما توصیه می کنیم. مثل تمام پادکست های دیگر وبسایت ما، سراسر هیجان و انگیزه است.

]]>
clean no 6:55 admin
قانون ۲۱ روز ! https://englishcapsule.com/21day-rule/ Wed, 05 Jun 2019 12:56:21 +0000 admin http://englishcapsule.com/?p=19550

[player id=21196]

چگونه در 21 روز سرنوشت خود و آیلتس تان را تغییر دهید؟

به عادت های بد خود پایان دهید !

امروز می خواهم درباره ی قانون 21 روز برایتان چند خطی بنویسم. آیا واقعا فقط با انجام دادم یک کار، آن هم به اندزه 21 روز می شود آن کار را به صورت عادت نهادینه کرد؟ واقعا چند روز یا چند ماه طول می کشد تا یک کار تبدیل به یک عادت شود؟ مثلا چند روز طول می کشد تا شاگردی، عادت به نشستن و خواندن منظم برای دوره آموزشی آیلتس خود کند؟ چند روز طول می کشد کسی جویدن ناخن را ترک کند؟ و مثال هایی از این دست!

ترک عادات برای آیلتس

مکسول مالتز

بگذارید در ابتدا با یک داستان از اولین کسی که قانون 21 روز را کشف کردم مقاله را شروع کنم و بعدش کمی علمی تر به قضیه نگاهی بیندازیم.

آقای مکسول مالتز یک جراح پلاستیک بود در سالهای 1950. او یک الگوی رفتاری تقریبا شبیه را در مریض های خودش کشف کرد. او فهمید که وقتی تغییری را در چهره ی مریض هایش ایجاد می کند، مثل عمل بینی مثلا، 21 روز یا تقریبا سه هفته طول می کشه تا مریض به ظاهر جدید خودش عادت کند. درباره ی phantom limb یا اعضای قطع شده هم همینگونه بود. معمولا وقتی دست شخصی قطع می شد، تا سه هفته باز هم شخص فکر می کرد صاحب آن عضو قطع شده است.

مکسول مالتز و ایلتس

این داستانها آقای مالتز را بر آن داشت که به عادت های خودش بیشتر دقت کند. او در یکی از مقالاتش نوشته:

.These and many other commonly observed phenomena tend to show that it requires a minimum of 21 days for an old image to dissolve and a new one to appear

به صورت خلاصه یعنی اینکه به نظر آقای مالتز حداقل 21 روز طول می کشد تا عادت کهنه ای از بین برود و عادت جدیدی جای آن را بگیرد. و 21 روز طول می کشد تا انسان به کار جدید عادت کند.

مثلا اگر قرار است شاگردی، دوره آیلتس خود را آغاز کند، 21 روز ( بگفته ی دکتر مالتز) طول می کشد تا او عادت به نشستن و درس خواندن منظم بکند. و اگر این دوره ی زمانی را دوام بیاورد، این عادت در او نهادینه خواهد شد و احتمالا ظرف چند ماه، به بهترین نمره آیلتس خواهد رسید.

مشکلات!

در 1960 دکتر مالتز این ایده ی خود را در کتاب psycho cybernetics  به چاپ رساند که کتاب موفقی شد و بیشتر از 30 میلیون کپی فروخت.

مکسول مالتز و ایلتس

و دقیقا اینجا، شروع مشکلات بود.

چندین و چند سخنران موفقیت مثل تونی رابینز و برایان تریسی این ایده را برداشتند و عمومی سازی کردند. آن ها باور داشتند که در 21 روز میشود به عادات جدید رسید و یک لایف استایل جدید را شروع کرد. اما آن ها به یک کلمه در جمله ی دکتر مالتز دقت نکرده بودند. کلمه ی مینیموم یا حداقل.

گروهی از روانشناس های دانشگاه لندن به سرپرستی  خانوم دکتر فیلیپا لالی تصمیم گرفتند عادت های 96 نفر را در بازه ی زمانی 12 هفته بررسی کنند. بعضی از شرکت کننده ها عادت های ساده ای مثل آب خوردن هنگام ناهار یا بعضی دیگر دویدن روزانه به مدت 15 دقیقه را در دستور کار خود قرار دادند. جالب اینجاست که در بین شرکت کنندگان حداقل ده نفر عادت زبان جدید شروع کردن را به عنوان عادت آزمایشی خود برگزیده بودند. و نتیجه ی کار خیلی با 21 روز فاصله داشت.

ترک عادات برای آیلتس

بازه ی زمانی میانگین برای تثبیت عادت های هرچند ساده بین این افراد 66 روز بود. حدود 2 ماه. این میانگین زمانی بود که افراد شرکت کننده در تحقیق، توانسته بودند عادات خودشان را تثبیت کنند. بنابراین اگر به صورت میانگین بخواهیم نظر بدهیم، حدودا دو ماه طول می کشد تا یک رفتار تبدیل به یک عادت بشود. نه 21 روز ! یعنی اگر می خواهید به خواندن آیلتس ، به نجویدن ناخن و هر کار دیگری عادت کنید، باید حداقل دو ماه در این رابطه صبوری کنید.

بگذارید یک نتیجه ی ساده بگیریم. بیایید اصلا بگوییم دوماه لازم است تا آدم به یک برنامه عادت کند. قبول. خب از همین فردا بسم الله این دو ماه را می گوییم. از فردا تصمیم میگیریم دو ماه سیگار نکشیم تا این عادت بد تمام شود و برود پی کارش.

از همین فردا تصمیم میگیریم دو ماه صبح ها زودتر پا شویم. یا شب ها یک صفحه قبل خوابمان کتاب بخوانیم. یا هر کار دیگه که مدت هاست دوست داشتیم انجام بدهیم را تبدیل به عادتمان می کنیم.

یکی از شاگردان خوب من هفته پیش می گفت که به پیشنهاد من بابت دو ماه تمرین و تکرار عمل کرده است و اکنون که در وسط دوره آیلتس خود قرار دارد، به خوبی می تواند از پس بیشترین ساعات مطالعه بر بیاید و حسابی پکیج آیلتس خودش را بخوبی پیش می برد.

برای من که استاد آیلتس ام و تقریبا هر روزم را با شاگردان آیلتس سر می کنم، خیلی دیدم شاگردهایی این چنین که بسم الله سفت گفتند و دو ماه پای آن ایستادند و بهترین نتیجه ها را گرفتند.

ترک عادات برای آیلتس

چه عادتی مدت هاست که روی مخ تان راه می رود؟ چه کاری را دوست دارید شروع کنید و نکرده اید؟ آیا برای آیلتس خود هنوز برنامه ی درستی ندارید؟ چه عادت بدی را می خواستید ترک کنید و نتوانسته اید؟ بیایید از فردا تصمیم بگیرید استارت بزنید و دوماه، فقط دوماه پای آن بایستید.

من که می خواهم از فردا، عادت دویدن را در خودم نهادینه کنم. گزارش این عادتم را در مقالات و پادکست های بعدی سایت به شما هم  خواهم داد. اجالتا، پادکست مرا درباره ی قانون 21 روز از دست ندهید. به شدت توصیه می شود!

]]>
clean no 7:39 admin