آیا هر استادی می تواند آیلتس تدریس کند؟
این روزها به شدت و برای بار چندم ، مشغول خواندن کتاب معروف rich dad , poor dad از رابرت کیوساکی بودم که یاد استاد های جعلی آیلتس افتادم. خلاصه کتاب اینگونه است که برخی مسایل مهم خصوصا درباره پول در آوردن را معمولا برخی خانواده ها به خوبی نمی توانند به شما یاد بدهند.
در این کتاب از اصطلاحی به نام poor dad برای پدرانی یاد می کند که معمولا به کودکانشان اطلاعات نادرستی از پول و اقتصاد می دهند حال آن که میراث اصلی پدران پول دار ، نه پول ، بلکه آموزه های درست درباره پولدار شدن است.
ارتباط کتاب rich dad / poor dad با استاد های جعلی آیلتس و موفقیت در آزمون آیلتس
برخی استاد های آیلتس ، متاسفانه poor dad هستند، یعنی همان استاد های جعلی آیلتس. خود آن ها نیز ، راه موفقیت در آیلتس را نمی دانند. حواستان باشد که شما به صرف دانستن زبان در حد پیشرفته ، نمی توانید استاد ایلتس موفقی باشید!
نکاتی مهم درباره آزمون آیلتس که استاد های poor dad به شما اشتباهی آموزش می دهند!
الف) استفاده از جملات پیش ساخته یا prefabricated sentences
نکته جالب این است که اکثر دانشجویان آیلتس به شدت با دریافت یک لیست از جملات پیش ساخته ذوق زده می شوند. مثلا استاد های جعلی آیلتس لیستی به آن ها میدهند که یک سری جملات را حفظ کنند و در رایتینگ آیلتس بنویسند. مانند این جمله :
Considering X as a very common issue nowadays, we want to elaborate on more details in the following lines.
اساتید poor dad معمولا به زبان آموز یاد می دهند که جای x را با موضوع رایتینگی که در جلسه آزمون به او می دهند پر کند و باقی کلمات را عینا در برگه آزمون کپی کند.
این کار یک خودکشی محض است!
اگزمینر های آیلتس به راحتی متوجه اینگونه تقلب ها می شوند و شما را از گردونه نمره دهی حذف می کنند و یا نمره خیلی کمی به شما اختصاص می دهند چرا که به سایر جملات شما نیز شک می کنند.
ب) گرامر در ایلتس بسیار مهم است
اگرچه ما هم اعتقاد داریم که گرامر و structure درست حداقل یک چهارم نمره را در رایتینگ و اسپیکینگ شما دارد اما دقیقا نکته همینجاست که فقط یک چهارم نمره شما به گرامر خوب شما بستگی دارد. سایر نکات مهم دایره واژگان و پایه لغات شماست. همچنین یکپارچگی کلام و حروف ربط نیز می تواند نمره شما را بشدت افزایش دهد.
پس آیا برای آیلتس نیازمند یک کتاب گرامر جدا هستیم؟ … hell no!
ج) لیسنینگ سخت ترین بخش آزمون است!
یک باور غلط ، سخت بودن بخش لیسنینگ است. و یا بیان این نکته که در روز آزمون ، لیسنینگ با کیفیت بدی برای شما پخش می شود.
همانگونه که می دانید حدودا یکی دو سالی می شود که تمامی تست سنتر های آیلتس، دارای گوشی ها و هدست های بسیار با کیفیتی برای پخش لیسنینگ هستند. بنابراین نسبت به کیفیت پخش جای نگرانی نیست.
اما درباره سخت بودن مهارت لیسنینگ ، باید گفت که طبق ادعای وبسایت رسمی آیلتس، www.ielts.org و همچنین طبق تجارب خود ما، لیسنینگ از اتفاق ، نمره آور ترین مهارت آیلتس نیز به حساب می آید و همه ساله اکثر بچه های ما از این مهارت نمرات بالای هشت نیز کسب می کنند.
د) هر روز باید کلی تست کمبریج بزنید!
برخی از استاد های جعلی آیلتس ، به شما اصرار می کنند که فقط تست بزنید. شما فقط با تست های کمبریج به جایی نمی رسید. این افسانه را از سرتان بیرون کنید. شما باید فقط تمرکزتان روی یادگیری و زبان به معنای واقعی آن باشد. سپس ، در انتهای کار و در فاز آخر ، تست های کمبریج هم می توانند کمک کننده باشند.
جمع بندی:
کیوساکی در کتاب معروف خود ادعا نمی کند که poor dad ها لزوما فقیرند. او ادعا می کند که poor dad ها لذوما کسانی هستند که نمی توانند به فرزندان خود رمز و رازهای موفقیت اقتصادی را آموزش بدهند.
استاد های جعلی آیلتس هم مثل poor dad ها هستند. آن ها به شما اطلاعات گمراه کننده می دهند و شما را از مسیر موفقیت در آیلتس بیرون می کنند.
دیدگاه خود را بنویسید